Viktig påminnelse
Kjære Åsane Eat Move Sleep Cup deltakere 2019!

Velkommen til sunn og inspirerende fotballfest. Viktig at du deler denne informasjonen med øvrige lagledere, trenere og foreldre!

De første kampene starter søndag kl. 0840 og dørene i hallen åpnes kl. 0800. Det vil være mye folk i hallen utover kvelden derfor er det svært viktig at alle følger de rutiner som er lagt for Åsane Eat Move Sleep Cup.

NB! SJEKK (TRYKK PÅ LINKENE UNDER):

KAMPOPPSETT

DELTAKERINFO (som info under)

Totalt ca. 455 lag vil spille til sammen ca. 700 kamper i Åsane Eat Move Sleep Cup lørdag 0840-2100 og søndag 0840-1920.

Ankomst fra Bergen sentrum:

TA ENTEN AV VED AVKJØRING TIL ÅSANE SENTER OG TA DERETTER TIL VENSTRE I FØRSTE RUNDKJØRING. TA TIL VENSTRE I FØRSTE RUNDKJØRING VED HORISONT OG KJØR RETT FREM I RUNDKJØRINGEN RETT FORAN HORISONT. UNNGÅ Å KJØRE GJENNOM ÅSANE STORSENTER. Alternativt ta av ved IKEA-krysset, til høyre i første rundkjøring og til venstre i andre rundkjøring, se under for mer info.

Ankomst fra nord/Vågsbotn-krysset:

TA AV VED IKEA-KRYSSET OG TA AV I 3.AVKJØRING (RETT FREM) I FØRSTE RUNDKJØRING OG RETT FREM I DE 3 NESTE RUNDKJØRINGENE (2. AVKJØRING)

Parkering blir slik:

Parkeringsplass ved Myrdal Stadion t.v. ved innkjøringen fra Horisont

Langs Vestlandshallen på  fremsiden (øst)

Parkeringsplass ved Arena Nord ( under bygging) som ligger ved nordre ende av Vestlandshallen med inn- og utkjøring forbi Horisont.

Det vil stå vakter ved innkjøring fra Horisont, forbi hallen og på parkeringsplassen for å vise vei.

TRYKK HER FOR INFO MED PARKERINGSKART

PARKERING ER GRATIS!

Inngang til Vestlandshallen

Inngangspenger for voksne/ungdom (fylt 15 år) ved hovedinngangen til Vestlandshallen. Inngangspris er kr. 50 pr. dag og betalt adgang kvitteres med stempel. Hvert lag vil få tildelt fri adgang for 2 trenere/lagledere ved ankomst. Hvis det er flere enn 2 trenere/lagledere for et lag så må dette kjøpes. Vi kan om ønskelig utstede kvittering for dette.

Vi mottar betaling ved inngang med kontanter, kort og VIPPS (75509 Åsane Fotball Damer Inngang)

Innsjekking av lag

Lag må sjekkes inn i sekretariatet 30 min. før start første kamp. NB! Vi trenger IKKE lag-/spillerlister.

SEKRETARIATET ER I MØTEROMMET MED INNGANG TIL HØYRE FOR KIOSKEN I VESTIBYLEN.

Kampavvikling

Alle kampene starter og slutter samtidig ved hjelp av et fløytesignal fra speaker, det er viktig å være på plass i god tid før kampstart, hvis en er for sent ute vil det gå utover spilletiden til laget. Alle kamper varer 1 omgang a 18 min. med 2 min. pause mellom kampene. Kampstarter innenfor hver hele time er 00, 20, og 40.

Oppdatert kampoppsett MÅ alltid hentes fra nett (se link ovenfor) eller ved å laste ned mobil-appen «Profixio TX» og velge turnering «Åsane Eat Move Sleep Cup 2019». Her har du alltid tilgang på et oppdatert kampoppsett og på mobil-appen kan du lagre dine lag under «My teams»

NB! Endringer kan forekomme også fremover, men da vil alle involverte lag bli spesielt informert om det.

Kampene dømmes av spillere fra Åsane Fotball Damer og Åsane Fotball i alderen 13-17 år med klubbdommerkurs. Vis gode Fair Play holdninger overfor motstandere og dommere J

Fair Play-hilsen skal gjennomføres i forbindelse med kampene og dette styres av speaker i hallen.

Fair Play program, reglement og spilleregler for 3er- og 5er-fotball: https://kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=948498825&tournament=true

Eat Move Sleep – aktiviteter mellom kampene

Alle lagledere får utlevert et «klippekort» til sine spillere ved innsjekk. Dette kortet skal brukes på våre Eat Move Sleep – aktiviteter mellom kampene. Når spillerne har besøkt alle 3 aktivitetene vil de få utlevert en premie fra Bama.

Eat

I vestibylen vil Bama tilby en smakstest hvor barna svarer hva de liker best. Dette vil i år være ulike tomater.

Move

En ny MOVE CAMP med hinderløype og shoot-out vil være inne på kunstgresset rett frem ved inngang i selve fotballhallen, se link til banekart:

Sleep

SLEEP CAMP vil i år være i et telt i samme område som MOVE CAMP). Fra en TV-skjerm vil vi vise en film om hva som er viktig for god søvn. Denne skal rulle hele dagen.

Baner

Banene er på nett gitt navnet 1-11. Bane 1-8 er for 5er-fotball, bane 9-11 er for 3er-fotball. På vårt banekart er de merket med tall fra 1 til 11 slik at dere kan være forberedt før dere kommer. Banekartet vil bli slått opp i gangen inn mot fotballhallen.

Ferdsel i hallen

Det er IKKE lov for foreldre/supportere å gå inn på banen, kun spillere og trenere skal oppholde seg der. Foreldre/supportere kan bevege på asfalt rundt banen eller på tribunene. Trener og lagleder får akkrediteringskort, se vedlagte bilde, ved innsjekk og dette gir tilgang til kunstgressbanen under lagets kamper. Mellom kampene må lagene holde seg utenfor baneområdet, dvs. på tribune eller i vestibyle.

Det vil ikke bli lov å ta med brus, kaffe, mat, snop e.l. inn på banen, mat og drikke holder vi utenfor banen eller i foajeen. Kun lov å ta med drikkeflasker med vann inn på banen. Flytende mat, som lapskaus i beger, må spises i vestibylen/kafeteria ved kiosken. Det er IKKE tillatt å ta med lapskaus inn i selve fotballhallen.

Viktig at vi er flinke til å benytte boss-sekker og kasser for tomflasker så blir det trivelig for alle hele dagen.

REGLER I HALLEN:

ENTRE BANENE KUN FRA MERKET INNGANG

TRENERE / LAGLEDERE MÅ VISE ADGANGSKORT

INGEN SPISING PÅ KUNSTGRESSET – KUN DRIKKEFLASKER

FØLG FAIR PLAY - VIS RESPEKT – REGLER

IKKE KJEFT PÅ DOMMERE

INGEN «CAMPING» PÅ GRESSET MELLOM KAMPENE

Kiosker

Til høyre i foajeen vil vi ha åpen kiosk med tilstøtende bord og stoler. Vi vil også åpne opp kiosken øverst på tribunen for å ta av noe av presset i kiosken nede. Vi vil KUN selge sunne produkter som fruktbeger, lapskaus i beger, pølser/hot-dog, toast, burritos, laksewraps og fiskeburgere, vafler m/havregryn, påsmurte rundstykker og brødskiver, toast, vann m/u smak, kaffe

Vi mottar betaling i kioskene med kontanter og VIPPS (21002 Åsane Fotball Damer)

Det er mulig å få tatt ut kontanter fra betalingsterminal eller ved bruk av VIPPS fra disken hvor vi tar inngangspenger.

Premieseremonier

Premieutdeling skal foregå langs kortveggen mot sør, dvs. helt til venstre fra inngangen til hallen. Premieseremoniene vil starte kl. 1105 og foregå 3 ganger pr. time, dvs. 05, 25 og 45 over hel frem til 2205 lørdag og 1945 søndag.

Spillerne får her en flott T-skjorte og en stilig Eat Move Sleep - statuett.

Vi i Åsane Fotball Damer gleder oss til å gi deltakende lag en minnerik og festlig fotballopplevelse i Vestlandshallen!

Hjertelig velkommen til ekte fotballglede med sunne verdier og sunt kosthold!

Vennlig hilsen

Åsane Fotball Damer (ÅFD)

Jostein Nesse

Leder Åsane Fotballfestival Eat Move Sleep Cup

M: 41359837

www.eatmovesleep.no

www.aafd.no

Vi arbeider for tiden med GDPR, den nye personvernlovgivningen fra EU, og ønsker i den forbindelse å minne deg på at du når som helst kan melde deg av nyhetsbrevet ved å trykke her:

Meld meg av
Jostein Seljelid Nesse, Åsane Senter 58, 5116 ULSET . Tlf.: +4741359837 .
Meld deg av e-postlisten | Endre dine opplysninger